Opening Park Vliegbasis Soesterberg

F15’s maken plaats voor Natuurliefhebbers

Nadat de Vliegbasis Soesterberg zijn militaire functie had verloren, werd het een natuurgebied waar je elke dag kunt wandelen of fietsen. Wij mochten voor het park de toegangs- en informatiepanelen en diverse folders, flyers en doeken voor de opening ontwerpen.

Robuuste materialen

Het terrein kan op zes plaatsen worden betreden. Wij wilden dat die toegangspoorten direct de aandacht zouden trekken. Dat je langs rijdt en denkt: Hé ik mag erop!’ De grote, zwarte entreepoorten zijn gemaakt van bestaande tankbarrières. Betonnen platen die we helemaal zwart verfden. De informatiepanelen zijn op dezelfde manier gemaakt als de toegangspoorten. Hierop zijn robuuste platen bevestigd met uitleg over de bezienswaardigheden. Zoals bij deze vliegtuigshelters, die nu de schapen onderdak bieden.

Onthulling

Tijdens de openingsceremonie werden de informatiepanelen officieel onthuld. Om de link tussen heden en verleden zichtbaar te maken, hebben we levensgrote foto’s van vliegtuigen op de doeken laten printen, die daadwerkelijk op Soesterberg gemaakt zijn.

Samenwerken? Leuk!

0343 55 13 10

info@ontwerp77.nl

LinkedIn

Facebook

Instagram