Ontwikkeling digitale stand ‘Onderzoek & Onderwijs Festival’

Hoe digitaal ben jij? 

De Hogeschool Utrecht (HU) vroeg ons om voor hun tijdens het jaarlijkse Onderwijs & Onderzoek Festival een interactieve beleving te maken om te testen hoe digitaal de medewerkers van de Hogeschool Utrecht zijn. 

Wij gingen er mee aan de slag en bedachten een stand in de vorm van een gang met aan beide zijden panelen met vragen over de digitale kennis en samenwerking van de HU waar je ja of nee op kon beantwoorden.

Onder de vragen hing een plankje met daarop blauwe en rode duplo blokken, bij ‘ja’ pakte je een blauw blokje en bij ‘nee’ een rode. Als je antwoord had gegeven op alle vragen liep je tegen een rood/blauwe aan. Had je meer blauwe dan rode blokjes dan deed je het blauwe deurtje open, had je meer rode dan opende je het rode deurtje en stak je hoofd in het gat. Aan de andere zijde werd er een Polaroid foto van je gemaakt, op de foto kon je zien of jij een HUman (een expert) of bijna HUman een was. Er stonden ook medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven over de digitale HU. Van hun kreeg je een blauwe of rode button opgespelt met ‘ik ben HUman’ of ‘ik ben bijna HUman’. De reacties van de bezoekers waren enthousiast en op sociale media werd er positief op gereageerd.

Samenwerken? Leuk!

0343 55 13 10

info@ontwerp77.nl

LinkedIn

Facebook

Instagram