Familiespeurtochten in het midden van het land

Ga op avontuur naar bijzondere plekken met een verhaal

De Utrechtse Heuvelrug en Kromme Rijnstreek in het midden van het land zijn een fijn recreatiegebied, geliefd bij wandelaars en fietsers. Markante locaties op de heuvelrug zijn de Pyramide van Austerlitz, het Huis Doorn en Kasteel Amerongen. In de Kromme Rijnstreek ligt het Fort bij Vechten dat deel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Elk van deze plekken heeft zijn eigen bijzondere geschiedenis.

Ter gelegenheid van het honderdjarige bestaan van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug wilde het coöperatiefonds van de Rabobank een maatschappelijk verantwoord project ontwikkelen, gericht op families met kinderen tussen de 4 en de 8 jaar. Het doel: ouders, grootouders en kinderen bewust te laten maken van de cultuurhistorische waarde van deze vier bijzondere locaties. Wij bedachten en realiseerden drie familiespeurtochten, waarbij aan de hand van een fictief personage een mysterie moet worden ontrafeld.

De speurtocht in de tuin van Kasteel Amerongen neemt de hele familie mee terug naar de 18e eeuw, het mysterie bij de Pyramide speelt zich af in de tijd van Napoleon en bij Huis Doorn verdiepen de speurders zich in de tijd dat de Duitse keizer Wilhelm hier zijn toevlucht zocht. In Fort bij Vechten ga je op avontuur tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bij elke speurtocht hoort een opdrachtenvel en een speciaal hoofddeksel dat past bij het thema van de speurtocht. Na afloop is er natuurlijk een beloning voor iedereen die het mysterie heeft ontrafeld.

Je vindt alle familiespeurtochten op familiespeurtochten.nl

Samenwerken? Leuk!

0343 55 13 10

info@ontwerp77.nl

LinkedIn

Facebook

Instagram