Selecteer een pagina

Hoofdkantoor HumanTotalCare

WELLkom in ons nieuwe ‘gezonde’ kantoor

HumanTotalCare werkt aan duurzame inzetbaarheid van werknemers. Met de opening van het nieuwe kantoor is volledig rekening gehouden met de gezondheid en welzijn van de medewerkers. Het gebouw is WELL gecertificeerd dat betekent werken in een zo prettig mogelijke werkomgeving waar bewegen, voeding, licht en klimaat onderdeel uitmaken van het werkplezier.

Voor de routing en bewegwijzering in en om het nieuwe kantoor heeft ontwerp77 het ontwerp en uitvoering van de pictogrammen en signing gemaakt. De routing in en om het pand zorgt ervoor dat de medewerkers zich optimaal moeten bewegen zoals traplopen en zo min mogelijk van de lift gebruikmaken.

Voor de opening en ingebruikname van het pand hebben wij een boekje en een folder voor de medewerkers ontwikkeld met daarin een uitleg over het gebruik van het kantoor, voorzieningen en plattegronden van de verdiepingen en buitenruimte. Tevens is met de opening het ontwikkelings- en vitaliteitsprogramma ‘my-way’ gelanceerd voor alle medewerkers. Wij hebben het concept, stijl en uitvoering gerealiseerd en uitgevoerd in een aantal middelen zoals een notitieboek waarin je vitaliteit kunt bij houden.

Samenwerken? Leuk!

0343 55 13 10

info@ontwerp77.nl

LinkedIn

Facebook

Instagram