Campagne Damen Drukkers

The Masters of Speed experience

Damen Drukkers is een drukkerij die, tegen de marktontwikkelingen in, nog altijd groeit. Om de productie naar een hoger niveau te tillen werd bij Damen een Heidelberg Speedmaster 8 kleurenpers geïnstalleerd. Een monster van een machine, goed voor 18.000 vellen per uur.

Een belachelijk hoge snelheid, maar hoe breng je dat over?

Experience

Wij bedachten voor Damen een relatie event dat helemaal in het teken stond van snelheid. Tijdens The Masters of Speed Experience werd de nieuwe drukpers in gebruik genomen met een meeslepende ceremonie. Daarna stuurden wij een selecte groep klanten in sportwagens en speedboten de weg en het water op. Om aan den lijve te ondervinden wat pure snelheid is.

Tot in de puntjes

We zijn all the way gegaan en hebben niks aan het toeval overgelaten. De uitnodigingen met VIP-pas en speciaal gemaakte racekleding, de foto’s met de pitspoezen, de supersnelle boten en bolides… Alles was tot in de puntjes bedacht en uitgevoerd. Na afloop kreeg elke deelnemer een gepersonaliseerd verslag van zijn eigen speed experience, als tastbare herinnering aan een toch al onvergetelijke belevenis. Supersnel geprint.

Schot in de roos

“The Masters of Speed was een uniek evenement, waar nog lang over nagepraat zal worden. Damen Drukkers heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om snelheid en kwaliteit van drukwerk. Relaties verwachten dezelfde kwaliteit als je een event als dit organiseert. Ontwerp77 heeft dat heel goed begrepen. Hun concept voor de Masters of Speed Experience was echt een schot in de roos, waarmee we onze reputatie volledig hebben waargemaakt.”

Jan Damen, directeur, DamenDrukkers

Samenwerken? Leuk!

0343 55 13 10

info@ontwerp77.nl

LinkedIn

Facebook

Instagram