HumanTotalCare zoekt bedrijfsartsen

Wat is jou cup of tea?

HumanTotalCare werkt aan duurzame inzetbaarheid van werknemers, daarom zoeken ze naar nieuwe bedrijfsartsen in een krimpende arbeidsmarkt. Voor de werving van artsen die bedrijfsarts willen worden heeft ontwerp77 het concept ‘Wat is jou cup of tea’ ontwikkeld. HumanTotalCare heeft meerdere merken: HumanCapitalCare, ArboNed en Mensely die elk een deel van de verzuimmarkt bedienen. Een arts kan dus kiezen welk merk het beste bij hem of haar past.

Je kunt kiezen uit de verschillende smaken (merken) en krijg je meer informatie onder het genot van een kopje thee. Wij hebben het concept in diverse middelen uitgevoerd zoals stand voor congressen en beurzen, flyers en in print en online advertenties.

Werving co- of traineeschap

Een andere manier om bedrijfsartsen te werven is om beginnende artsen lekker te maken voor het vak bedrijfsarts door het aanbieden van een co- of traineeschap. Daarvoor hebben we een ‘persoonlijk’ pakket bedacht met een eigen programmaboekje, een welkomskaart en een geheimhoudingsverklaring. Dit alles is verpakt in een luxe doos die thuis bij de co of trainee bezorgd wordt.

Samenwerken? Leuk!

0343 55 13 10

info@ontwerp77.nl

LinkedIn

Facebook

Instagram