Fjordsen

Op avontuur met de daktenten van Fjordsen

In het verleden hebben wij al een huisstijl mogen ontwerpen voor Fjordsen. Nu aan ons de vraag om de verouderde website van Fjordsen een nieuwe uitstraling te geven met een compleet nieuwe website structuur. Omdat Fjordsen daktenten verkoopt was het voor ons een pré om het gevoel van buiten zijn en avontuur bij de bezoeker over te brengen. Bekijk de website op fjordsen.com.

Fjordsen home
Fjordsen home pagina
Fjordsen productfotografie

Verleiden

Om de bezoeker van Fjordsen.com te verleiden tot aankoop van hun daktenten was het voor ons belangrijk om – naast het product – ook het gevoel van buiten zijn en avontuur te verkopen aan de bezoeker. We hebben dit bereikt door het gebruik van een introductie video en een combinatie van natuurbeelden door de website heen. Door de buitenfotografie te combineren met de website tekst wordt de bezoeker altijd geforceerd om de beelden in zich op te nemen.

 

Technisch voorop

Kijkende naar de concurrentie, had Fjordsen zelf het idee om de nieuwste technieken in te zetten om zo de concurrentie voor te zijn. Deze nieuwe techniek bestaat uit 360 graden productfotografie waarop de complete tent vanuit alle hoeken bekeken kan worden. Daarnaast gebruikt Fjordsen.com ook een car checker tool waarmee de bezoeker makkelijk kan zien of hun auto geschikt is voor een daktent. Door de combinatie van het buiten en avontuur gevoel en de nieuwste techniek staat Fjordsen vooraan op het gebied van daktenten.

Samenwerken? Leuk!

0343 55 13 10

info@ontwerp77.nl

LinkedIn

Facebook

Instagram